Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Eva Tafciu

Eva është një juriste shumë e aftë. Ajo punon në departamentin e Aviacionit të Oracle Solicitors, me qendër në Tiranë, Shqipëri. Eva është një profesioniste e përkushtuar me përvojë të gjerë në fushën juridike, veçanërisht në fushën e Ligjit të Aviacionit dhe të Drejtës Civile.

Edukimi juridik i Evës filloi në Fakultetin e Drejtësisë, Universiteti i Tiranës, ku ajo përfundoi studimet Bachelor në Drejtësi. Pas diplomimit, Eva siguroi një stazh në një studio lidere ligjore në Tiranë, ku zhvilloi aftësitë e saj ligjore duke krijuar video edukative ligjore dhe duke ndihmuar në hartimin e padive.

Pasioni i Evës për profesionin e avokatit e motivoi atë për të vazhduar shkollimin dhe përfundoi studimet Master në të Drejtën Civile në Universitetin e Tiranës. Gjatë studimeve master, ajo filloi punën si juriste në një studio ligjore në Tiranë, ku përfundimisht u emërua administratore ligjore e firmës. Në këtë rol Eva përfaqësoi kompaninë në Gjykatën e Rrethit Tiranë, duke fituar përvojë të paçmuar në të drejtën civile, proceset gjyqësore, hartimin e padive dhe deklaratat e mbrojtjes, hartimin e marrëveshjeve të ndryshme ligjore dhe mbledhjen e borxheve.

Rekordi mbresëlënës i Evës në fushën juridike bëri që së fundi ajo të marrë titullin "Avokat" nga Dhoma e Avokatisë Shqiptare. Puna e palodhur, qasja proaktive dhe aftësitë e jashtëzakonshme të komunikimit të Evës i kanë dhënë asaj një reputacion si një profesioniste ligjore e besueshme dhe e besueshme. Përveç përvojës së saj të gjerë juridike, Eva është bashkëautore e artikullit "Transparenca në arbitrazhin e bazuar në traktat investitor-shtet: Konventa e Mauritius dhe pse ajo duhet të ratifikohet në Shqipëri", i cili u mbështet nga GIZ në bashkëpunim me Fakultetin e Drejtësisë së Universitetit të Tiranës.

Eva flet rrjedhshëm gjuhën angleze. Ajo është gjithashtu në gjendje të komunikojë në mënyrë efektive në italisht. Ekspertiza e Evës në Ligjin e Aviacionit dhe të Drejten Civile, e kombinuar me angazhimin e saj për të ofruar rezultate të jashtëzakonshme për klientët e saj, e bëjnë atë një anëtare të vlefshme të ekipit të Oracle Solicitors.

Juriste/Këshilltare Ligjore

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet