Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Klejsjana Velija

Klejsjana punon si juriste në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë. Ajo ka përfunduar studimet në drejtësi në Universitetin Europian të Tiranës.

Me një fokus të fortë në të drejtën e aviacionit, Klejsjana sjell ekspertizë të vlefshme ligjore për klientët tanë. Njohuritë dhe përvoja e saj e gjerë i mundësojnë asaj të trajtojë me efikasitet çështjet komplekse ligjore. Ajo është veçanërisht e aftë në kryerjen e një kërkimi të plotë dhe të përpiktë ligjor, duke siguruar që të gjitha aspektet e cështjeve të shqyrtohen me kujdes.

Përveç aftësive të saj në të drejtën e aviacionit, Klejsjana ka ekspertizë të thelluar në fusha të ndryshme juridike. Aftësitë e saj të përfshijnë të drejtën e kontratave, cka i mundëson asaj të hartojë dhe negociojë marrëveshje tregtare për klientët tanë me saktësi. Për më tepër, kuptimi i saj gjithëpërfshirës i ligjit të pronësisë intelektuale i mundëson të mbrojë risitë dhe markat tregtare të klientëve në mënyrë efektive.

Qasja proaktive e Klejsjanës për zgjidhjen e problemeve, syri i mprehtë ndaj detajeve dhe kuptimi i thellë i kuadrit ligjor, i lejon asaj të ofrojë zgjidhje efektive të japë rezultate me cilësi të lartë për klientët e Oracle Solicitors.

Associate

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.