Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Fjona Kopali

Fjona’s areas of expertise include administrative procedures, diplomacy and foreign affairs, private law, international law, labor law, legal tech, intellectual property, software and data, and business analytics.

Eva Tafciu

Eva is a dedicated legal practitioner with extensive experience in the field of law, particularly in Aviation Law and Civil Law.

Ervin Valbona

Ervin’s career path is a testament to his unwavering commitment to the legal profession and his expertise in the intricacies of aviation law.

Arold Emiri

Vilma është Analiste Biznesi në Zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë. Ajo është diplomuar për “Informatikë dhe Ekonomi” në Universitetin e Tiranës, së bashku me një Diplomë Master nga Universiteti Kanadez të Tiranës për Administrim Biznesi dhe Biznes Ndërkombëtar.

Dhimitraq Vako

Dhimitraq Vako iu bashkua firmës në tetor 2022 me përvojë disavjeçare në logjistikë dhe administrim në ushtrinë shqiptare dhe Kolegjin Qendror të Teksasit, duke përfshirë Administratën Rajonale të kolegjit.

Besmir Meta

Besmiri është Inxhinier IT me një përvojë 10 vjecare. Përvoja e tij e mëparshme konsiston kryesisht në sektorin e medias, dhe tashmë ai i ka transpozuar këto aftësi në sektorin juridic.

Geri Goga

Fushat e ekspertizës E Drejta e Aviacionit Arsimi & Anëtarësimet Diplomë Bachelor në Drejtësi në Universitetin e Biznesit të Tiranës Master Shkencor E Drejta Civile, Universiteti i Tiranës

Xhoni Rama

​Xhoni ka mbaruar gjimnazin në kolegjin privat turk “Mehmet Akif “ dhe më tej ka vazhduar studimet për gjuhën gjermane në Bonn te Gjermanisë, ku mbrojti me sukses  nivelin C1 të gjuhës gjermane .

Igli Hajdari

Igli punon si Jurist për Oracle Solicitors Albania. Ai gjithashtu mban pozicionin këshilltarit në Keshillin e Bashkisë së Lushnjes.

Kristi Vako

Kristi Vako drejton Praktikën e Zgjidhjes Alternative të Mosmarrëveshjeve. Ai iu bashkua firmës në vitin 2020 pas përfundimit të studimeve pasuniversitare (master) në Universitetin Humboldt të Berlinit, Gjermani.

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.