Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Our people

Sajjad

In 2002 Sajjad Shan founded Oracle Solicitors. Under his leadership, the firm has steadily grown to become a full-service law firm in all areas of...

Claire-Kelly

Claire joined Oracle in 2010 and was subsequently promoted to Director in 2016; she is now Head of Global Operations for the firm.

Kristi Vako

Kristi Vako drejton Praktikën e Zgjidhjes Alternative të Mosmarrëveshjeve. Ai iu bashkua firmës në vitin 2020 pas përfundimit të studimeve pasuniversitare (master) në Universitetin Humboldt...

Rubin-Dojiani

Rubin Dogjani është i punësuar nga Oracle Solicitors në zyrën e firmës në Tiranë, Shqipëri.

Nevila-Hoxha

Nevila është një menaxhere me përvojë projekti dhe ka zhvilluar propozime për agjencitë ndërkombëtare të bashkëpunimit për zhvillim dhe BE-në për asistencë teknike.

Redi-Tartari-1

Redon punon në ekipin gjyqësor duke ndihmuar klientët e korporatave të mëdha për të zgjidhur ankesat e konsumatorëve.

Evanthi-Mara

Evanthi Mara është diplomuar për Drejtësi në Universitetin e Tiranës, ku ka kryer Bachelor dhe Master në të Drejtën Civile.

Erjola

Erjola punon si Juriste e Brendshme për Oracle Solicitors Albania. Erjola ka përfunduar studimet Bachelor në Drejtësi në Tiranë, Shqipëri. Më pas përfundoi studimet Master...

Ilmi-Hasa

Ilmi has completed various internships, which has helped him gain invaluable experience. He is extremely knowledgeable in the intricacies and application of civil law.

Arbjola

Arbjola gained experience in document and information management as an archivist. She is extremely knowledgeable with a great communication skill.

Klejsjana-Velija

Klejsjana punon në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë si Koordinatore Ligjore. Ajo është diplomuar për Drejtësi në Universitetin Europian të Tiranës së bashku me...

Xhei

Xhei është një Koordinatore Ligjore në zyrën tonë në Tiranë. Ajo është e diplomuar për drejtësi në Universitetin e Tiranës.

Lidia-Cobo

Lidia është koordinatore ligjore në zyrën e Oracle Solicitors Albania. Ajo mbështet avokatët dhe ekipin ligjor me detyra administrative. Ajo koordinon menaxhimin e dosjeve, kryen...

Erdeta-Xhaferi

Erdeta punon ngushtë me avokatët në ekip duke i ndihmuar ata në detyra kërkimore dhe administrative.

Eralda-Xhezairi

Eralda ka studiuar Drejtësi në Universitetin e Tiranës. U diplomua në Bachelor dhe aktualisht është në vitin e dytë Master Shkencor E Drejte Publike.

Mal Kelmendi

Mal punon në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë si Koordinator Ligjor. Ai ofron mbështetje teknike për ekipin ligjor me detyra kërkimore dhe administrative.

Sara Xhixhabesi

Sara is a legal administrative assistant, based in Tirana, she provides technical support to the legal team, assisting with all their administrative needs.

Alessja-Furra

Alessja është administratore e burimeve njerëzore në Oracle Solicitors në Shqipëri.

Besmir Meta

Besmiri është Inxhinier IT me një përvojë 10 vjecare. Përvoja e tij e mëparshme konsiston kryesisht në sektorin e medias, dhe tashmë ai i ka...

Franci Dema

Franci është një inxhinier IT me një eksperiencë pune mbi 8 vjet në fushën e teknologjisë së informacionit. Ai është i aftë në administrimin e...

Shpresim

Hope is a Business Analyst in our office in Tirana. He graduated in "Business Informatics" at the Faculty of Economics, University of Tirana.

Benita

Benita i është bashkuar Oracle Solicitors Albania si Analiste Biznesi në gusht te vitit 2022. Ajo është e diplomuar për Infomatikë Biznesi në Universitetin e...

Vilma-Rista

Vilma është Analiste Biznesi në Zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë. Ajo është diplomuar për “Informatikë dhe Ekonomi” në Universitetin e Tiranës, së bashku me...

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.