Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Evanthi Mara

Evanthi Mara është e punësuar si juriste pranë Oracle Solicitors Albania. Ajo është diplomuar për Drejtësi në Universitetin e Tiranës.

Evanthi Mara është një anëtare kyçe e ekipit tonë të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve. Ajo zotëron një eksperizë të thellë në fusha të ndryshme ligjore, duke përfshirë të drejtën e aviacionit, kontratat tregtare, të drejtën administrative dhe ligjin e sigurimeve. Eksperienca e gjatë në të drejtën e aviacionit i lejon asaj të navigojë në mosmarrëveshje komplekse të lidhura me aviacionin, duke siguruar zgjidhje të sakta dhe efektive. Për më tepër, ekspertiza e Evanthit në të drejtën e kontratave i mundëson asaj të ofrojë këshilla gjithëpërfshirëse për hartimin dhe negociatat e kontratave, duke mbrojtur interesat e klientëve në transaksionet kritike të biznesit. Për më tepër, përvoja e saj në të drejtën e sigurimeve i mundëson asaj të trajtojë paditë dhe mosmarrëveshjet e sigurimit me finesë dhe profesionalitet, duke mbrojtur interesat e klientëve dhe duke siguruar zgjidhje të favorshme.

Përveç ekspertizës së saj të gjërë në fusha të ndryshme juridike, Evanthi zotëron aftësi të mprehta analitike. Aftësitë e saj negociuese i mundësojnë asaj të komunikojë në mënyrë efektive me palët kundërshtare, duke kërkuar zgjidhje të favorshme për klientët e saj. Vëmendja e përpiktë e Evanthit ndaj detajeve siguron që asnjë aspekt të mos anashkalohet, duke forcuar saktësinë e analizës dhe argumentimit të saj ligjor.

Përtej arritjeve të saj profesionale, Evanthi njihet për qasjen e saj që ka në fokus interesat e klientit. Ajo i kupton me empati nevojat dhe objektivat e klientëve tanë, duke ofruar zgjidhje ligjore të personalizuara që përputhen me kërkesat e tyre unike.

Pasioni i palëkundur i Evanthit për ligjin, së bashku me përkushtimin e saj ndaj ekselencës, i garanton klientëve të Oracle Solicitors këshillim dhe përfaqësim të jashtëzakonshëm.

Associate

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.