Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Evanthi Mara

Evanthi Mara është diplomuar për Drejtësi në Universitetin e Tiranës, ku ka kryer Bachelor dhe Master në të Drejtën Civile.

Evanthi është pjesë e ekipit të Oracle Solicitors në Departamentin e Zgjidhjes Alternative të Mosmarrëveshjeve në fushën e së Drejtës së Aviacionit dhe Ligjit për Pasagjerët Ajror.

Eva e bazon suksesin e saj në përkushtimin e plotë ndaj interesave të klientit, dhe organizimin e detajuar të dosjeve dhe argumenteve ligjore, për të përmbushur objektivin kryesor të Oracle Solicitors; Ofrimi i standardeve më të larta në këshillimin dhe përfaqësimin e klientëve tanë.

Ajo punon ngushtë me Drejtuesin e Departamentit të Zgjidhjes Alternative të Mosmarrëveshjeve dhe avokatë të tjerë në ekip për të vlerësuar rastet dhe për të zhvilluar më tej strategjitë e mbrojtjes.

 

Juriste/Këshilltare Ligjore

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.