Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Geri Goga

Fushat e ekspertizës E Drejta e Aviacionit Arsimi & Anëtarësimet Diplomë Bachelor në Drejtësi në Universitetin e Biznesit të Tiranës Master Shkencor E Drejta Civile, Universiteti i Tiranës

Xhoni Rama

​Xhoni ka mbaruar gjimnazin në kolegjin privat turk “Mehmet Akif “ dhe më tej ka vazhduar studimet për gjuhën gjermane në Bonn te Gjermanisë, ku mbrojti me sukses  nivelin C1 të gjuhës gjermane .

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.