Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Dhimitraq Vako

Dhimitraq Vako iu bashkua firmës në tetor 2022 me përvojë disavjeçare në logjistikë dhe administrim në ushtrinë shqiptare dhe Kolegjin Qendror të Teksasit, duke përfshirë Administratën Rajonale të kolegjit.

Dhimitraqi mbikëqyr menaxhimin e përditshëm të zyrës për zyrën e Oracle Solicitors ne Tiranë dhe ndërmarrjen e detyrave në fusha të ndryshme të Administrimit të Zyrës duke përfshirë punën e pritjes dhe menaxhimin e pajisjeve të zyrës.

Gjuha amtare e Dhimitraqit është shqipja. Ai flet rrjedhshëm gjuhën angleze dhe ka njohuri shumë të mira të gjuhës italiane.

Office Administrator

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.