Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Dhimitraq Vako

Dhimitraq Vako iu bashkua firmës në tetor 2022 me përvojë disavjeçare në logjistikë dhe administrim në ushtrinë shqiptare dhe Kolegjin Qendror të Teksasit, duke përfshirë Administratën Rajonale të kolegjit.

Dhimitraqi mbikëqyr menaxhimin e përditshëm të zyrës për zyrën e Oracle Solicitors ne Tiranë dhe ndërmarrjen e detyrave në fusha të ndryshme të Administrimit të Zyrës duke përfshirë punën e pritjes dhe menaxhimin e pajisjeve të zyrës.

Gjuha amtare e Dhimitraqit është shqipja. Ai flet rrjedhshëm gjuhën angleze dhe ka njohuri shumë të mira të gjuhës italiane.

Administrator i Zyrës

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet