Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Era Bilçari

Era punon si analiste biznesi për Oracle Solicitors Albania. Ajo ofron analiza të detajuara të performancës së firmës në përputhje me matjet e pritshme të të dhënave.

Era është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës për Informatikë Biznesi në vitin 2022. Më tej, më parë ka kryer një internship për "ConnectIT" si zhvilluese interneti.

Era ka njohuri të shkëlqyera të bazës së të dhënave dhe gjuhëve programuese si Java, C++, JavaScript. Gjithashtu, ajo është e interesuar në fushat që lidhen me të dhënat. Ajo ka aftësi të forta analitike dhe kërkimore të cilat e ndihmojnë për të zgjidhur problemet e vështira.

Në kohën e lirë, Erës i pëlqen të udhëtojë dhe të luajë volejboll.

Business Analyst

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.