Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Era Bilçari

Era punon si analiste biznesi për Oracle Solicitors Albania. Ajo ofron analiza të detajuara të performancës së firmës në përputhje me matjet e pritshme të të dhënave.

Era është diplomuar në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës për Informatikë Biznesi në vitin 2022. Më tej, më parë ka kryer një internship për "ConnectIT" si zhvilluese interneti.

Era ka njohuri të shkëlqyera të bazës së të dhënave dhe gjuhëve programuese si Java, C++, JavaScript. Gjithashtu, ajo është e interesuar në fushat që lidhen me të dhënat. Ajo ka aftësi të forta analitike dhe kërkimore të cilat e ndihmojnë për të zgjidhur problemet e vështira.

Në kohën e lirë, Erës i pëlqen të udhëtojë dhe të luajë volejboll.

Analiste Biznesi

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet