Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Erjola Rranga

Erjola Rranga është e punësuar si juriste pranë Oracle Solicitors Albania. Ajo ka përfunduar studimet master në të drejtën publike pranë Universitetit të Tiranës.

Erjola është ekperte e së drejtës së mjedisit. Ajo gjithashtu jep konsulence në fushen e së drejtës tregtare, duke siguruar që klientët e Oracle Solicitors t'i përmbahen kuadrit ligjor dhe praktikave më të mira gjatë ushtrimit të aktivitetit. Më tej, Erjola ka një ekspertizë të gjatë në të drejtën e pronësisë intelektuale, duke ofruar këshilla ligjore të detajuara në epokën dixhitale.

Aftësitë e Erjolës në hulumtimin ligjor dhe analizimin e fakteve i mundësojnë asaj të gjejë zgjedhje efikase për çështje të ndërlikuara ligjore, të identifikojë faktorët kryesorë dhe të hartojë strategji fituese për klientët.

Ekspertiza e Erjolës është një garanci e shtuar për klientët tanë dhe mbrojten e interesave të tyre juridike.

Associate

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.