Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Erjola Rranga

Erjola punon si Juriste e Brendshme për Oracle Solicitors Albania. Erjola ka përfunduar studimet Bachelor në Drejtësi në Tiranë, Shqipëri. Më pas përfundoi studimet Master në të Drejtën Publike.

Erjola është e angazhuar në departamentin e së drejtës së aviacionit, ku këshillon dhe përfaqëson klientët e Oracle Solicitors në lidhje me të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me ligjin e pasagjerëve ajror. Erjola ka aftësi të thella për të analizuar çështje të ndërlikuara ligjore dhe për të gjetur zgjidhje efektive për klientët tanë.

Juriste/Këshilltare Ligjore

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.