Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Igli Hajdari

Igli punon si Jurist për Oracle Solicitors Albania. Ai gjithashtu mban pozicionin këshilltarit në Keshillin e Bashkisë së Lushnjes.

Puna në Bashki e ka ndihmuar Iglin të jetë pranë qytetarëve. Gjithashtu Igli ka kryer një praktikë tre mujore në Ministrinë e Drejtësisë, duke pasur mundësinë të thithë shumë përvojë në sistemin juridik, veçanërisht në atë Penal dhe Civil. Ligji Penal është fusha kryesore e ekspertizës e tij.

Lawyer/Legal Adviser

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.