Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Igli Hajdari

Igli punon si Jurist për Oracle Solicitors Albania. Ai gjithashtu mban pozicionin këshilltarit në Keshillin e Bashkisë së Lushnjes.

Puna në Bashki e ka ndihmuar Iglin të jetë pranë qytetarëve. Gjithashtu Igli ka kryer një praktikë tre mujore në Ministrinë e Drejtësisë, duke pasur mundësinë të thithë shumë përvojë në sistemin juridik, veçanërisht në atë Penal dhe Civil. Ligji Penal është fusha kryesore e ekspertizës e tij.

Jurist/Këshilltar Ligjor

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet