Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Kristi Vako

Kristi Vako drejton Praktikën e Zgjidhjes Alternative të Mosmarrëveshjeve. Ai iu bashkua firmës në vitin 2020 pas përfundimit të studimeve pasuniversitare (master) në Universitetin Humboldt të Berlinit, Gjermani.

Në korrik 2022, Kristi Vako kontribuoi ne themelimin e Oracle Solicitors Albania.

Kristi Vako është një avokat me përvojë. Fushat e tij të ekspertizës janë e Drejta e Aviacionit, e Drejta e Korporatave dhe e Drejta Tregtare. Falë formimit të tij akademik dhe profesional transnacional, Kristi Vako disponon një ekspertizë të gjerë në sistemet ligjore angleze, shqiptare dhe gjermane.

Si Drejtor i Departamentit të Zgjidhjes Alternative të Mosmarrëveshjeve, roli i tij është të sigurojë që klientët tanë të marrin këshilla dhe përfaqësim ligjor me cilësi të lartë në procedurat e ndryshme dhe shumështresore përpara tribunaleve jashtëgjyqësore dhe gjykatave.

Nga përgatitja e plotë e procedurave deri te zbatimi efikas i rezultatit - me Kristin jeni në duar të sigurta. Ekspertiza e tij përfshin gjithashtu drejtimin dhe strukturimin e padive kolektive dhe në seri.

Kristi flet rrjedhshëm gjermanisht, anglisht, italisht dhe shqip.

Head of Operations Albania

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.