Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Kristi Vako

Kristi Vako është Drejtuesi i Oracle Solicitors Albania. Ai drejton dhe mbikëqyr të gjitha operacionet e firmës. Me një karrierë të shkëlqyer në fushën e të drejtës së aviacionit, korporatave dhe ligjit tregtar, Kristi është i njohur për ekspertizën e tij të jashtëzakonshme në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve komplekse dhe dhënien e konsulencës së cilësisë më të lartë.

Ekspertiza e Kristi Vakos fokusohet në mbrojtjen me sukses të interesave së shoqërive tregtare, duke ofruar zgjidhje praktike dhe konsulencë të detajuar me qëllim navigimin e suksesshëm së të gjithë sfidave juridike të klientëve të Oracle Solicitors.

Aftësitë e tij novatore për zgjidhjen e problemeve dhe këshillimi i përshtatur sipas nevojave të klientëve i kanë dhënë Kristi Vakos një reputacion si një avokat i aftë dhe konsulent ligjor i besuar.

Nën drejtimin e Kristi Vako, ekipi i Oracle Solicitors Albania shkëlqen në përmbushjen e nevojave të shumëanshme të klientëve, duke siguruar arritjen e rezultateve të suksesshme. Ai gjithashtu ka një eksperience të gjatë në menaxhimin dhe strukturimin e padive kolektive dhe proceseve gjyqësore të ndërlikuara.

Kristi Vako është diplomuar nga Universiteti i Humboldt në Berlin, Gjermani. Ai flet rrjedhshëm gjermanisht, anglisht, italisht dhe shqip.

Si Drejtues i Oracle Solicitors Albania, Kristi sjell një përvojë të pasur në lidership, duke nxitur suksesin e firmës dhe duke forcuar reputacionin e saj si një firmë e respektuar ligjore në Shqiperi. Përkushtimi i tij për përsosmërinë, pasionin për ligjin dhe aftësitë në ofrimin e zgjidhjeve efektive ligjore e bëjnë atë një partner të besueshëm për klientët dhe korporatat.

Me Kristi Vakon në krye, Oracle Solicitors Albania mbetet e vendosur në ofrimin e shërbimeve ligjore të nivelit më të lartë dhe arritjen e suksesit të jashtëzakonshëm për klientët e saj.

Drejtues i Zyrës dhe Operacioneve

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet