Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Mal Këlmendi

Mal Kelmendi është i punësuar nga Oracle Solicitors Albania si Koordinator Ligjor, duke kontribuar me ekspertizën e tij në zyrën e Oracle në Tiranë.

Si një anëtar i rëndësishëm i ekipit ligjor, Mal ofron mbështetje teknike, duke ndihmuar në detyra të ndryshme kërkimore dhe administrative. Përkushtimi i tij për të ruajtur efikasitetin organizativ dhe vëmendja ndaj detajeve e bëjnë atë një aset të paçmuar për funksionimin normal të ekipit.

Në rolin e tij, Mal punon me zell për të siguruar që ekipi ligjor të marrë mbështetje gjithëpërfshirëse, duke i mundësuar ata të fokusohen në ofrimin e shërbimeve të jashtëzakonshme për klientët e Oracle Solicitors.

Legal Coordinator

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.