Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Mal Këlmendi

Mal Kelmendi është i punësuar nga Oracle Solicitors Albania si Koordinator Ligjor, duke kontribuar me ekspertizën e tij në zyrën e Oracle në Tiranë.

Si një anëtar i rëndësishëm i ekipit ligjor, Mal ofron mbështetje teknike, duke ndihmuar në detyra të ndryshme kërkimore dhe administrative. Përkushtimi i tij për të ruajtur efikasitetin organizativ dhe vëmendja ndaj detajeve e bëjnë atë një aset të paçmuar për funksionimin normal të ekipit.

Në rolin e tij, Mal punon me zell për të siguruar që ekipi ligjor të marrë mbështetje gjithëpërfshirëse, duke i mundësuar ata të fokusohen në ofrimin e shërbimeve të jashtëzakonshme për klientët e Oracle Solicitors.

Koordinatore Ligjore

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet