Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Nevila Hoxha

Nevila Hoxha iu bashkua ekipit të Oracle Solicitors në korrik 2022. Ajo punon si pjesë e ekipit gjyqësor duke ndihmuar klientët e Oracle Solicitors Albania të menaxhojnë paditë e konsumatorëve.

Nevila ka përfunduar studimet juridike dhe gjithashtu ka kryer një master për studime evropiane dhe marrëdhënie ndërkombëtare me fokus të veçantë në të drejtën e BE-së dhe politikat integruese në Universitetin e Tiranës.

Nevila Hoxha ka përvojë të gjatë në menaxhimin e projekteve. Ajo ka përpiluar propozime dhe ka ofruar asistencë teknike për agjenci të ndryshme ndërkombëtare dhe në projekte të ndryshme të Bashkimit Europian. Ajo është një eksperte strukturimin dhe mirëqeverisjen kompanive tregtare.  Më tej, ajo ka fituar njohuri dhe ekspertizë gjithëpërfshirëse në të drejtën administrative dhe legjislacionin e administratës publike.

Ajo ka punuar me ekipe shumëdisiplinore dhe ka bashkëpunuar me një gamë të gjerë organizatash qeveritare dhe joqeveritare, duke ofruar ekspertizen e saj në hulumtim dhe interpretim ligjor dhe në analizimin e thelluar juridik të legjislacionit Shqiptar dhe Europian.

Me një eksperience shumëvjecare në të drejtën administrative dhe të drejtën Europiane, Nevila Hoxha garanton konsulencë të cilësisë më të lartë për klientët e Oracle Solicitors.

Associate

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.