Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Redon Tartari

Redon Tartari është i punësuar si jurist pranë Oracle Solicitors në zyrën e Tiranës. Ai luan një rol kryesor në departamentin e përfaqësimeve gjyqësore. Puna e tij fokusohet tek mbështetja e klientëve të shoqërive tregtare në përpunimin dhe mbrojtjen nga paditë e konsumatorëve.

Ekspertiza juridike e Redon shtrihet edhe në Ligjin Bankar, me një përvojë disavjecare si jurist në një institucion financiar. Në këtë rol, ai ka krijuar ekpertizë të thellë në të drejtën e shoqërive tregtare, proceset gjyqësore, rikuperim borxhi, zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dhe pregatitjen e padive. Redon Tartari ka përfaqësuar klientë në instanca të ndryshme ligjore, duke përfshire Gjykatat e Shkallës së Parë, Gjykatën Administrative dhe Gjykatat e Apelit, duke përdorur aftësitë e tij në mbrojtjen e klientëve në fusha të ndryshme ligjore.

Gjithashtu Redon Tartari ka përvojë të gjatë në të drejtën civile. Ai vazhdimisht këshillon klientë mbi mosmarrëveshje civile dhe ofron përfaqësim ligjor në çështje të ndryshme civile.

Përtej njohurive të tij ligjore, Redon Tartari flet rrjedhshem disa gjuhë të huaja, si gjuha angleze, italiane dhe spanjolle.

Përkushtimi i Redonit ndaj profesionit dhe interesave të klientëve, së bashku me eksperiencën e tij të larmishme, e bëjnë atë një partner të besueshëm për klientët e Oracle Solicitors.

Associate

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.