Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Redon Tartari

Redon punon si Jurist i Brendshëm për Oracle Solicitors në zyrën e Tiranës.

Redon punon në ekipin gjyqësor duke ndihmuar klientët e korporatave të mëdha për të zgjidhur ankesat e konsumatorëve. Ai është tepër i kujdesshëm ndaj detajeve dhe ka aftësi të forta gjyqësore. Redoni zhvillon strategji për të zgjidhur mosmarrëveshjet në mënyrë efektive.

AI ka përfunduar studimet Bachelor për Drejtësi në Tiranë, Shqipëri. Pas diplomimit ai ushtroi profesionin e tij në një periudhë praktike për një zyrë Juridike në Tiranë, ku punoi si Asistent Ligjor. Gjatë kësaj periudhe, ai fitoi përvojë të vlefshme në proceset e së drejtës civile, seancat gjyqësore dhe mosmarrëveshjet.

Z.Tartari ka dy vite përvojë në të Drejtën Bankare. Ai ka punuar si jurist në një institucion financiar, ku fitoi përvojë në të drejtën e korporatave, proceset gjyqësore, zgjidhjen e mosmarrëveshjeve dhe ngritjen e padive. Gjatë asaj kohe ai ka përfaqësuar kompaninë në Gjykatën e Rrethit, në Gjykatën Administrative dhe në Gjykatën e Apelit.

Ai flet rrjedhshëm gjuhën angleze dhe mund të komunikojë lehtësisht në italisht ose spanjisht.

 

Jashtë punës, Redoni është i apasionuar mbas artit. Ai gjithashtu pëlqen muziken, të lexojë, të shkruajë dhe të luajë futboll. ​

Jurist/Këshilltar Ligjor

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.