Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Rubin Dogjani

Rubin Dogjani është i punësuar si jurist në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë. Ai ka përfunduar studimet Bachelor në Drejtësi nga Tirana Business University dhe me pas ka kryer një master në të Drejtën Private nga Universiteti Europian i Tiranës.

Ekspertiza e Rubin përfshin fusha të ndryshme ligjore.

Në të drejtën e shoqërive tregtare, Rubin Dogjani ofron këshilla të detajuara për bizneset, duke trajtuar me rigorozitet negociatat e kontratave dhe çështjet e strukturimit të kompanive.

Si ekspert në të drejtën e pronësisë intelektuale, ai mbron me sukses veprat krijuese dhe risitë e klientëve në mosmarrëveshjet për markat tregtare dhe të drejtat e autorit.

Në të drejtën e punësimit, Rubin Dogjani udhëzon punëdhënësit dhe punonjësit për çështjet e mosmarrëveshjeve në vendin e punës, duke siguruar përputhshmëri me ligjet në fuqi.

Rubin flet rrjedhshem gjermanisht, anglisht dhe shqip, cka i jep atij fleksibilitet në transaksionet e biznesit ndërkombëtar.

Associate

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.