Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Rubin Dogjani

Rubin Dogjani është i punësuar nga Oracle Solicitors në zyrën e firmës në Tiranë, Shqipëri.

Rubini ka përfunduar studimet Bachelor për Drejtësi në Universitetin e Biznesit të Tiranës dhe është diplomuar për Master në të Drejtën Private në Universitetin Europian të Tiranës.

Më pas ai ka kryer një stazh në Shërbimin e Provës në Ministrinë e Drejtësisë në Tiranë.

Rubini rrjedhshëm gjermanisht, anglisht dhe shqip.

Jurist/Këshilltar Ligjor

Fushat e ekspertizës

Arsimi & Anëtarësimet

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.