Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Fjona Kopali

Fjona’s areas of expertise include administrative procedures, diplomacy and foreign affairs, private law, international law, labor law, legal tech, intellectual property, software and data, and business analytics.

Eralda Xhezairi

Eralda ka studiuar Drejtësi në Universitetin e Tiranës. U diplomua në Bachelor dhe aktualisht është në vitin e dytë Master Shkencor E Drejte Publike.

Mal Këlmendi

Mal punon në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë si Koordinator Ligjor. Ai ofron mbështetje teknike për ekipin ligjor me detyra kërkimore dhe administrative.

Erdeta Xhaferi

Erdeta punon ngushtë me avokatët në ekip duke i ndihmuar ata në detyra kërkimore dhe administrative.

Lidia Cobo

Lidia është koordinatore ligjore në zyrën e Oracle Solicitors Albania. Ajo mbështet avokatët dhe ekipin ligjor me detyra administrative. Ajo koordinon menaxhimin e dosjeve, kryen kërkime ligjore dhe menaxhon rrjedhën e punës.

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.