Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Fjona Kopali

Fushat e ekspertizës së Fjonës përfshijnë procedurat administrative, diplomacinë dhe punët e jashtme, të drejtën private, të drejtën ndërkombëtare, ligjin e punës, teknologjinë ligjore, pronësinë intelektuale, softuerin dhe të dhënat, dhe analitikën e biznesit.

Eralda Xhezairi

Eralda ka studiuar Drejtësi në Universitetin e Tiranës. U diplomua në Bachelor dhe aktualisht është në vitin e dytë Master Shkencor E Drejte Publike.

Mal Këlmendi

Mal punon në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë si Koordinator Ligjor. Ai ofron mbështetje teknike për ekipin ligjor me detyra kërkimore dhe administrative.

Erdeta Xhaferi

Erdeta punon ngushtë me avokatët në ekip duke i ndihmuar ata në detyra kërkimore dhe administrative.

Lidia Cobo

Lidia është koordinatore ligjore në zyrën e Oracle Solicitors Albania. Ajo mbështet avokatët dhe ekipin ligjor me detyra administrative. Ajo koordinon menaxhimin e dosjeve, kryen kërkime ligjore dhe menaxhon rrjedhën e punës.

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.