Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Eva Tafciu

Eva is a dedicated legal practitioner with extensive experience in the field of law, particularly in Aviation Law and Civil Law.

Rubin Dogjani

Rubin Dogjani është i punësuar nga Oracle Solicitors në zyrën e firmës në Tiranë, Shqipëri.

Erjola Rranga

Erjola punon si Juriste e Brendshme për Oracle Solicitors Albania. Erjola ka përfunduar studimet Bachelor në Drejtësi në Tiranë, Shqipëri. Më pas përfundoi studimet Master në të Drejtën Publike.

Evanthi Mara

Evanthi Mara është diplomuar për Drejtësi në Universitetin e Tiranës, ku ka kryer Bachelor dhe Master në të Drejtën Civile.

Nevila Hoxha

Nevila është një menaxhere me përvojë projekti dhe ka zhvilluar propozime për agjencitë ndërkombëtare të bashkëpunimit për zhvillim dhe BE-në për asistencë teknike.

Redon Tartari

Redon punon në ekipin gjyqësor duke ndihmuar klientët e korporatave të mëdha për të zgjidhur ankesat e konsumatorëve.

Ilmi Hasa

Ilmi has completed various internships, which has helped him gain invaluable experience. He is extremely knowledgeable in the intricacies and application of civil law.

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.