Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Njerëzit tanë

Sajjad

Në vitin 2002 Sajjad Shan themeloi Oracle Solicitors. Nën drejtimin e tij, firma është rritur vazhdimisht për t'u bërë një firmë ligjore, që ofron shërbim...

Claire-Kelly

Claire iu bashkua Oracle në 2010 dhe më pas u promovua për t'u bërë drejtoreshë në 2016; ajo tani është Shefe e Operacioneve Globale për...

Harry-Snook-1

Harry Snook drejton ekipet e aviacionit të Oracle nëpër juridiksione të shumta, duke siguruar që secili nga klientët e linjës ajrore të Oracle të përfitojë...

Christoph-Raudonat

Christoph posedon përvojë të gjerë dhe solide drejtuese nga puna në një gamë të larmishme organizatash, për qëllime fitimprurëse dhe jofitimprurëse, në menaxhmentin e lartë...

Kristi-Vako-2

Kristi mbikëqyr dhe kontrollon të gjitha operacionet e kompanisë. Ekspertiza e tij ligjore përfshin ligjin e aviacionit, ligjin korporativ dhe ligjin komercial.

Rubin-Dojiani

Rubin Dogjani është i punësuar nga Oracle Solicitors në zyrën e firmës në Tiranë, Shqipëri.

Eva Tafciu

Eva është një profesioniste e përkushtuar me përvojë të gjerë në fushën juridike, veçanërisht në fushën e Ligjit të Aviacionit dhe të Drejtës Civile.

Ervin Valbona

Ervini sjell me vete një përvojë të pasur në ofrimin e shërbimeve ligjore dhe të biznesit për një gamë të larmishme klientësh.

Nevila-Hoxha

Nevila është një menaxhere me përvojë projekti dhe ka zhvilluar propozime për agjencitë ndërkombëtare të bashkëpunimit për zhvillim dhe BE-në për asistencë teknike.

Redi-Tartari-1

Redon punon në ekipin gjyqësor duke ndihmuar klientët e korporatave të mëdha për të zgjidhur ankesat e konsumatorëve.

Evanthi-Mara

Evanthi Mara është diplomuar për Drejtësi në Universitetin e Tiranës, ku ka kryer Bachelor dhe Master në të Drejtën Civile.

Erjola

Erjola punon si Juriste e Brendshme për Oracle Solicitors Albania. Erjola ka përfunduar studimet Bachelor në Drejtësi në Tiranë, Shqipëri. Më pas përfundoi studimet Master...

Ilmi-Hasa

Ilmi ka kryer praktika të ndryshme, gjë që e ka ndihmuar të fitojë përvojë të paçmuar. Ai është jashtëzakonisht i ditur në ndërlikimet dhe zbatimin...

Arbjola

Arbjola fitoi përvojë në menaxhimin e dokumenteve dhe informacionit si arkiviste. Ajo është jashtëzakonisht e ditur me një aftësi të madhe komunikimi.

Klejsjana-Velija

Klejsjana punon në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë si Koordinatore Ligjore. Ajo është diplomuar për Drejtësi në Universitetin Europian të Tiranës së bashku me...

Xhei

Xhei është një Koordinatore Ligjore në zyrën tonë në Tiranë. Ajo është e diplomuar për drejtësi në Universitetin e Tiranës.

Lidia-Cobo

Lidia është koordinatore ligjore në zyrën e Oracle Solicitors Albania. Ajo mbështet avokatët dhe ekipin ligjor me detyra administrative. Ajo koordinon menaxhimin e dosjeve, kryen...

Erdeta-Xhaferi

Erdeta punon ngushtë me avokatët në ekip duke i ndihmuar ata në detyra kërkimore dhe administrative.

Eralda-Xhezairi

Eralda ka studiuar Drejtësi në Universitetin e Tiranës. U diplomua në Bachelor dhe aktualisht është në vitin e dytë Master Shkencor E Drejte Publike.

Mal Kelmendi

Mal punon në zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë si Koordinator Ligjor. Ai ofron mbështetje teknike për ekipin ligjor me detyra kërkimore dhe administrative.

Fjona Kopali

Fushat e ekspertizës së Fjonës përfshijnë procedurat administrative, diplomacinë dhe punët e jashtme, të drejtën private, të drejtën ndërkombëtare, ligjin e punës, teknologjinë ligjore, pronësinë...

Sara Xhixhabesi

Sara is a legal administrative assistant, based in Tirana, she provides technical support to the legal team, assisting with all their administrative needs.

Alessja-Furra

Alessja është administratore e burimeve njerëzore në Oracle Solicitors në Shqipëri.

Besmir Meta

Besmiri është Inxhinier IT me një përvojë 10 vjecare. Përvoja e tij e mëparshme konsiston kryesisht në sektorin e medias, dhe tashmë ai i ka...

Franci Dema

Franci është një inxhinier IT me një eksperiencë pune mbi 8 vjet në fushën e teknologjisë së informacionit. Ai është i aftë në administrimin e...

Shpresim

Shpresimi është Analist Biznesi në zyrën tonë në Tiranë. Ai është diplomuar për “Informatikë Biznesi” në Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Tiranës. Më pas ka ndjekur...

Benita

Benita i është bashkuar Oracle Solicitors Albania si Analiste Biznesi në gusht te vitit 2022. Ajo është e diplomuar për Infomatikë Biznesi në Universitetin e...

Vilma-Rista

Vilma është Analiste Biznesi në Zyrën e Oracle Solicitors në Tiranë. Ajo është diplomuar për “Informatikë dhe Ekonomi” në Universitetin e Tiranës, së bashku me...