Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
merrni në kontakt

Firmë juridike
ndërkombëtare

Cilado qoftë nevoja juaj, ju do të gjeni te avokatët e Oracle Solicitors International ndihmën që ju nevojitet.

Ekspertë në

E drejta e shoqërive dhe tregtisë.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh në fushën e shoqërive dhe tregtisë. Oracle Solicitors janë partnerët perfekt për kompanitë në ndryshme sektorë industriale.

Lajme dhe njohuri

Kristi Vako

Rregjimi i vizave per te huajt ne Shqiperi

Vitet e fundit, Shqipëria ka parë një rritje të ndjeshme të numrit të vizitorëve të huaj, duke nxitur një rishikim dhe përafrim të legjislacionit shqiptar me standardet e Bashkimit Evropian. Hyrja e shtetasve të huaj në Republikën e Shqipërisë varet nga marrja e lejes së qëndrimit ose vizave, në varësi të vendit të origjinës.

Read More

Kontaktoni ekipin tonë fitues të çmimeve

Twin Towers, “Dëshmorët e Kombit” Boulevard, Tower 1, Floor 13, 1001, Tirana, Albania

Get Directions

Contact Form - Main

Koha më e mirë për t'ju kontaktuar