Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback
Oracle Solicitors

Firmë juridike ndërkombëtare

Cilado qoftë nevoja juaj, ju do të gjeni te avokatët e Oracle Solicitors International ndihmën që ju nevojitet.
Keni nevojë per ndihmë?

Na kontaktoni në +355 6969 37763 ose plotësoni formularin e mëposhtëm për të marrë një konsultim paraprak konfidencial.

Landing Page - Get In Touch - Callback

EKSPERTIZA JONË

Ne kemi ekspertizë të thellë në fusha të ndryshme të së drejtës. Burimet tona të gjëra dhe përkushtimi ndaj klientëve tanë plotësojnë nevojat e një baze të larmishme klientësh në shumë sektorë.

Ekspertë në

të Drejtën e Aviacionit

Avokatët e së drejtës së aviacionit të Oracle Solicitors ofrojnë shërbime ligjore fleksibël dhe me kosto efektive në një shkallë të gjerë dhe përtej kufijve, duke trajtuar padi për të drejtat e pasagjerëve, marrëveshjet e leasing së avionëve, prokurimi i avioneve, çështjet rregullatore etj.

Ekipi ynë me përvojë mbështet nevojat e klientëve tanë në një gamë të plotë aktivitetesh ligjore, duke përfshirë:

Ne ofrojmë shërbimet tona ligjore ne fushën e aviacionit për:

Dëshmi nga klientët

Oracle Solicitors ka këshilluar shoqërine më të madhe ajrore ne kontinentin Europian, Ryanair, mbi strategjinë, operacionet, çështjet rregullatore dhe proceset gjyqësore në lidhje me jurisprudencën evropiane, duke mbuluar çështje të ndryshme nga gjykatat kombëtare deri te Gjykata e Europiane e Drejtësise. Fitorja jonë e fundit në Gjykatën e Lartë në Londër hapi terren të ri dhe ndryshoi peizazhin në një zonë kritike, duke përforcuar fushatën e vazhdueshme të Ryanair për të mbrojtur konsumatorët nga faqet e internetit që ndjekin ankesat.

Na kontaktoni

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.