Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Udhëzim për Procedurat e Prokurimit

Procedurat e prokurimit sigurojnë transparencë, drejtësi dhe konkurrencë të ndershme në kontratat qeveritare dhe PPP-të. Ekspertët tanë ndihmojnë në udhëzimin e klientëve tanë në procedurat e prokurimit, duke siguruar pajtueshmërinë legjislacionin përkatës.

Shërbimet tona

Konsulencë gjatë procesit të prokurimit: Avokatët dhe juristët tanë ofrojnë udhëzime gjithëpërfshirëse në faza të ndryshme të procesit të prokurimit, nga planifikimi dhe tenderimi deri te vlerësimi dhe dhënia e kontratës.

Përgatitja e dokumenteve: Ne asistojmë në përgatitjen e dokumenteve të nevojshme, duke përfshirë ofertat, propozimet dhe dokumentacionin e tenderit, duke siguruar që ato të përputhen me kërkesat ligjore.

Sigurimi i pajtueshmërisë ligjore: Ne sigurojmë që procedurat e prokurimit të jenë në përputhje me ligjet në fuqi, duke minimizuar rrezikun e mosmarrëveshjeve ligjore.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 6969 37763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Procedurat e prokurimit përvijojnë hapat dhe proceset që duhet të ndjekin organet e administratës publike dhe operatorët ekonomikë privatë kur blejnë mallra apo shërbime.

Ne ofrojmë ekspertizë ligjore që ju të kuptoni dhe ndiqni hapat e duhur gjatë procesit të prokurimit, t’u përmbaheni kërkesave ligjore dhe të minimizoni rrezikun e mosmarrëveshjeve ligjore.

Transparenca në procedurat e prokurimit është thelbësore për të nxitur konkurrencën e ndershme, për të parandaluar korrupsionin dhe për të ndërtuar besimin midis palëve.

Rezervoni një telefonatë kthimi

Plotësoni formularin tonë dhe një nga ekspertët tanë do t’ju kontaktojë.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN