Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Marrëveshjet e Telekomunikacionit

Marrëveshjet e telekomunikacionit përcaktojnë kushtet, detyrimet dhe të drejtat ndërmjet palëve të përfshira në ofrimin ose përdorimin e shërbimeve të telekomunikacionit. Ekipi ynë ligjor ndihmon për të siguruar që marrëveshjet të jenë ligjërisht të qëndrueshme, të përputhen me kuadrin normativ dhe të mbrojnë interesat tuaja. Ekspertiza jonë ndihmon në hartimin, rishikimin dhe negocimin e marrëveshjeve të telekomunikacionit.

Shërbimet tona

Hartimi i kontratave: Avokatët dhe juristët tanë hartojnë marrëveshje telekomunikacioni të përshtatura për shërbimet tuaja specifike, duke mbuluar aspekte të tilla si ofrimi i shërbimit, specifikimet teknike, kushtet e pagesës dhe zgjidhja e mosmarrëveshjeve.

Rishikimi i marrëveshjeve: Ne kryejmë rishikime të plota të marrëveshjeve të telekomunikacionit për të identifikuar rreziqet potenciale ligjore, paqartësitë dhe çështjet e përputhjes me ligjin.

Negocimi: Ne ofrojmë mbështetje dhe konsulencë gjatë fazes negociuese, duke mbrojtur interesat e kompanisë suaj.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Marrëveshjet e telekomunikacionit janë kontrata juridike në të cilat përcaktohen kushtet, detyrimet dhe të drejtat ndërmjet palëve të përfshira në ofrimin ose përdorimin e shërbimeve të telekomunikacionit, ku bëjnë pjesë shërbimet celulare, interneti etj.

Ekspertiza jonë siguron që marrëveshjet e telekomunikacionit të jenë gjithëpërfshirëse, në përputhje me ligjin dhe mbi të gjitha të mbrojnë interesat tuaja.

Dispozitat kryesore përfshijnë fushëveprimin dhe cilësinë e shërbimit, mënyrën e dhënies së shërbimit, cmimit dhe mënyrat e pagesës, mekanizmat e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve, detyrimet e konfidencialitetit dhe dispozitat e përfundimit.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN