Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Themelimi dhe Regjistrimi

Nisja e një biznesi është e emocionuar, por vjen edhe me shumë konsiderata ligjore. Në Oracle Solicitors, ekspertët tanë specializohen në ofrimin e udhëzimeve ligjore të përmbajtura për ndërmarrësit dhe pronarët e biznesit për të siguruar se bizneset e tyre kanë themele të forta.

Ne kuptojmë sfidat që shoqërojnë fillimin e një biznesi, dhe jemi këtu për t’ju ndihmuar. Nga formimi dhe regjistrimi i entitetit deri te hartimi i kontratave, mbrojtja e pronës së intelektualit dhe mbajtja e ligjeve, ofrojmë zgjidhje të personalizuara që adresojnë nevojat tuaja.

Çfarë duhet të dini rreth fillimit të një biznesi

Gjërë e gjerë e njohurive për Ligjet e Biznesit: Ekipi ynë i avokatëve të aftë ka njohuri të thella për ligjet dhe rregulloret e biznesit. Ne qëndrojmë të përditësuar me zhvillimet ligjore më të fundit për të siguruar që ju të merrni këshilla të sakta dhe të besueshme që i përshtaten nevojave të veçanta të biznesit tuaj.

Zgjidhje të personalizuara: Ne kuptojmë që çdo biznes është unik, dhe ne marrim një qasje të personalizuar për të përmbushur kërkesat tuaja. Nëse po filloni një start-up të vogël ose po zgjeroni operacionet tuaja, ofrojmë zgjidhje të personalizuara që përputhen me synimet dhe objektivat tuaja.

Shërbime ligjore të përmbajtura: Nga formimi dhe regjistrimi i kompanisë deri te hartimi i kontratave, mbrojtja e pronës së intelektualit dhe respektimi i rregulloreve, zyra jonë ligjore ofron një gamë të gjerë shërbimesh për të mbuluar të gjitha nevojat tuaja ligjore.

Shërbimet tona për fillimin e një kompanie në Shqipëri:

Formimi dhe Regjistrimi i Kompanisë: Ju ndihmojmë të zgjidhni strukturën ligjore të duhur për kompaninë tuaj, si një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar (LLC) ose një shoqëri me aksione të përbashkëta (JSC). Avokatët tanë merren me të gjitha dokumentet e nevojshme, duke përfshirë hartimin e statutit, përgatitjen e marrëveshjeve të aksionarëve dhe marrjen e lejeve dhe licencave të kërkuara.

Respektimi i Ligjit: Ne sigurojmë që kompania juaj të respektojë të gjitha kërkesat ligjore dhe rregullore. Ekipi ynë ju ndihmon në procesin e marrjes së numrave të identifikimit fiskal, regjistrimin në autoritetet relevante dhe plotësimin e detyrimeve të raportimit. Ne gjithashtu ofrojmë mbështetje të vazhdueshme për të mbajtur kompaninë tuaj në përputhje me ndryshimet në legjislacion.

Hartimi dhe Rishikimi i Kontratave: Kontratat janë një pjesë kyçe e çdo biznesi. Avokatët tanë të aftë hartojnë dhe rishikojnë kontrata të personalizuara për nevojat tuaja specifike, duke përfshirë marrëveshjet e partneritetit, kontratat e punësimit, marrëveshjet me furnizuesit dhe shumë të tjera.

Mbrojtja e Pronës së Intelektualit: Mbrojtja e pronës tuaj intelektuale është thelbësore për suksesin afatgjatë. Zyra jonë ligjore ju ndihmon në regjistrimin e markave të tregtisë, patentave, të drejtave të autorit dhe dizajneve për të mbrojtur krijimet tuaja unike. Ne gjithashtu ndihmojmë me licencimin, zbatimin dhe mosrespektimin e të drejtave të pronësisë intelektuale.

Këshilla Ligjore dhe për Respektimin e Rregullores: Ne ofrojmë udhëzime për respektimin e rregullores, duke përfshirë ligjet e punës, mbrojtjen e konsumatorit, privatësinë e të dhënave dhe rregulloret mjedisore. Ekspertët tanë ligjorë ju ndihmojnë të navigoni në kompleksitetet e rregullores, duke siguruar që kompania juaj të operojë në mënyrë etike dhe ligjore.

Si mund të ndihmojmë

Nisja e një biznesi është një hap i rëndësishëm për suksesin tuaj. Avokatët tanë mund t’ju ofrojnë këshilla të personalizuara që përshtaten me nevojat tuaja specifike. Për më shumë informacion rreth se si mund të ndihmojmë biznesin tuaj me këshilla ligjore të përditshme, telefononi në +355 69 693 7763 ose lëreni një mesazh me të dhënat tuaja kontaktuese dhe ne do të ju kontaktojmë.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN