Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Marrja e licencave dhe lejeve është një hap i rendesishem për të siguruar që aktiviteti i kompanise suaj të përputhet me ligjet mjedisore dhe nismat për energjinë e rinovueshme. Angazhimi i ekspertizës sonë mund të thjeshtojë procesin, të reduktojë vonesat dhe të minimizojë rrezikun e moszbatimit te ligjit.

Shërbimet tona

Analiza e kuadrit normativ: Avokatët dhe juristet tanë analizojnë kriteret për marrjen e lejeve në përputhje me projektet tuaja specifike, duke ofruar udhëzime të qarta për procesin e aplikimit.

Mbështetje në procedurat e aplikimit: Ne ndihmojmë në përgatitjen dhe dorëzimin e aplikimeve për licencë dhe leje, duke u siguruar që aplikimet të jenë të plota, të sakta dhe në përputhje me kërkesat  ligjore.

Negocimi dhe pajtueshmëria: Ne ndjekim procedurat e nevojshme ligjore, duke adresuar çdo cështje, duke negociuar kushtet dhe duke siguruar përputhjen e vazhdueshme me kushtet e licencës dhe lejes.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Licencat dhe lejet janë autorizime zyrtare të dhëna nga autoritetet shtetërore që lejojnë kompanite të angazhohen në aktivitete specifike, të tilla si prodhimi i energjisë, menaxhimi i mbetjeve ose kontrolli i emetimeve.

Operimi pa licence dhe lejet e nevojshme mund të çojë në sanksione ligjore, gjoba, mbyllje të projekteve dhe dëmtim të reputacionit. Pajtueshmëria ligjore rrjedhimisht është thelbësore për të shmangur pasoja të tilla.

Rezervoni një takim

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.
Landing Page - Get In Touch - Quick

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.