Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Ekspertët tanë ligjorë ofrojnë shërbime për aplikimet për viza, duke e bërë procesin e migrimit të thjeshtë dhe pa problematika.

Pse të zgjidhni shërbimet tona të aplikimit për vizë?

Aplikimet për viza mund të jenë komplekse dhe kërkojnë kohë, shpesh duke përfshirë kërkesa dhe dokumente të ndryshme ligjore. Ekipi ynë i avokatëve e njeh mirë kuadrin ligjor që rregullon këtë fushë specifike, duke siguruar që aplikimi juaj për vizë të trajtohet me kujdes dhe efikasitet maksimal. Në këtë mënyrë ju kurseni kohë dhe pakënaqësi të mundshme.

Shërbimet tona

Udhëzim i personalizuar për aplikimet për viza: Ne ofrojmë udhëzim të personalizuar për aplikimet për viza duke vlerësuar nevojat tuaja specifike dhe duke përcaktuar kategorinë më të përshtatshme sipas rastit tuaj konkret.

Përgatitja e aplikimit për vizë nga ekspertët tanë: Avokatët tanë përgatisin dhe shqyrtojnë të gjitha dokumentet e kërkuara për aplikimin tuaj për vizë.

Komunikimi i vazhdueshem dhe follow up: Ne e kuptojmë rëndësinë e komunikimit të vazhdueshëm gjatë procesit të aplikimit për vizë. Ekipi ynë i përgjigjet pyetjeve tuaja dhe ofron përditësime të rregullta mbi statusin e aplikimit tuaj.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 6969 37763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Republika e Shqipërisë ofron lloje të ndryshme vizash, duke përfshirë ndër të tjera vizat turistike, vizat e punës, vizat studentore dhe vizat prej bashkimit familjar. Kriteret e përshtatshmërisë, kërkesat dhe kohëzgjatja e qëndrimit ndryshojnë në varësi të kategorisë së vizës.

Po, ne ofrojmë mbështetje gjithëpërfshirëse për kompanite që dëshirojnë të aplikojnë për leje pune për punonjësit e tyre të huaj. Ekipi ynë ndihmon në mbledhjen e dokumenteve të nevojshme, drejtimin e procesit të aplikimit dhe sigurimin e pajtueshmërisë me ligjet shqiptare të punës.

Koha e përpunimit për aplikimet për vizë mund të ndryshojë në varësi të llojit të vizës dhe rrethanave specifike të çdo aplikimi. Ndërsa disa viza mund të përpunohen brenda disa javësh, të tjerat mund të zgjasin më shumë.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.