Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Licencimi dhe Shpërndarja e Përmbajtjes

Marrëveshjet e licencimit dhe shpërndarjes së përmbajtjes janë gurthemeli i operacioneve mediatike, duke siguruar të drejtat ligjore, burim së të ardhurave dhe arritjen e audiencës. Ekspertiza jonë ligjore siguron që përmbajtja juaj të licencohet dhe shpërndahet në përputhje me rregulloret dhe detyrimet kontraktuale.

Shërbimet tona

Strategjia e licencimit: Avokatët tanë ndihmojnë në strategjinë e modeleve të licencimit që përputhen me përmbajtjen dhe objektivat e biznesit tuaj, duke negociuar kushte që mbrojnë të drejtat dhe të ardhurat tuaja.

Marrëveshjet e shpërndarjes së përmbajtjes: Ne hartojmë, shqyrtojmë dhe negociojmë marrëveshjet e shpërndarjes së përmbajtjes, duke mbuluar kanalet e shpërndarjes, territoret, ekskluzivitetin, kompensimin dhe çështjet e pronësisë intelektuale.

Mbrojtja e pronësisë intelektuale: Ne ofrojmë këshilla për të drejtat e pronësisë intelektuale, zbatimin e të drejtave të autorit dhe parandalimin e piraterisë dixhitale për të mbrojtur pasuritë tuaja të përmbajtjes.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Licencimi dhe shpërndarja e përmbajtjes përfshin dhënien e lejes për përdorimin dhe shpërndarjen e veprave krijuese, të tilla si video, muzikë, imazhe dhe tekste, nëpër platforma dhe kanale të ndryshme.

Sfidat mund të përfshijnë piraterinë, mosmarrëveshje kontraktuale, kufizimet territoriale dhe shkeljen e pronësisë intelektuale. Këshillimi i saktë ligjor ndihmon në adresimin e këtyre sfidave në mënyrë proaktive.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN