Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Konsulence për Mosmarrëveshjet në Vendin e Punës

Marrënia me çështje dhe dispute të lidhura me punësim mund të jetë sfiduese dhe ndërprerëse për të dy punëdhënësit dhe punonjësit.

Ekspertët tanë të punësimit specializohen në menaxhimin e pretendimeve të punësimit dhe janë të përkushtuar në ofrimin e përfaqësimit ligjor efektiv dhe udhëzimit për të mbrojtur të drejtat dhe interesat tuaja. Nëse po përballeni me një dispute në vendin e punës dhe/ose keni nevojë për ndihmë për të zbatuar të drejtat tuaja të punësimit, ne jemi në anën tuaj dhe ju mbështesim në çdo hap të rrugës.

Ne e njohim që çdo pretendim për punësim është unik, me një set të veçantë rrethanash, dinamikash dhe konsideratash ligjore. Ne i kushtojmë kohë për të dëgjuar shqetësimet tuaja, kuptuar qëllimet tuaja dhe zhvillojmë një strategji të personalizuar që përputhet me interesat tuaja më të mira. Ekipi ynë i dedikuar ju udhëzon nëpër çdo hap të procesit, duke ofruar shpjegime të qarta dhe mbështetje proaktive.

Avokatët tanë të specializuar në punësim ofrojnë shërbimet vijuese:

Pavarësisht se çfarë kërkohet në rastin tuaj, negociata, mediasioni ose ligjërimi, avokatët tanë të specializuar në punësim janë të aftë të mbrojnë të drejtat tuaja. Ne punojmë për të zgjidhur dispute përmes dialogut konstruktiv dhe negociatave, por jemi gjithashtu të përgatitur për të përfaqësuar ju me vendosmëri, duke luftuar për një zgjidhje të drejtë dhe siguruar që zëri juaj të dëgjohet.

Si mund të ndihmojmë

Nëse kurrë keni nevojë për ndihmë, ekspertët tanë mund t’ju ofrojnë këshilla dhe ndihmë në të gjitha disputet tuaja të punësimit. Ju lutemi telefononi në +355 69 693 7763 ose lëreni një mesazh me të dhënat tuaja të kontaktit dhe ne do t’ju kontaktojmë.

Pyetje të shpeshta

Nëse biznesi juaj merr një pretendim për punësim, është e rëndësishme të merrni veprime të menjëhershme dhe të përshtatshme. Kërkoni këshilla nga një ekspert i përvojshëm në fushën e punësimit, si ne në Oracle Solicitors, që mund t’ju udhëzojë në proces dhe t’ju ofrojë një vlerësim të hollësishëm të pretendimit. Ne ju ndihmojmë të kuptoni të drejtat dhe obligimet tuaja, të vlerësoni vlerën e pretendimit dhe të zhvilloni një strategji mbrojtëse efektive. Sigurohuni që të mbledhni të gjitha provat e nevojshme duke përfshirë kontratat e punës, politikat, rekordet disiplinore, vlerësimet e performancës dhe çdo provë tjetër që mbështet pozicionin tuaj.

Pastaj, trajtojmë secilën akuzë, duke ofruar shpjegime faktuale, prova dhe argumente ligjore për të mbështetur mbrojtjen tuaj. Mospërgjigja brenda afatit të përcaktuar mund të ketë pasoja të dëmshme, kështu që është e rëndësishme të veproni menjëherë.

Kur mbroheni nga një pretendim për punësim, mund të ndodhin disa rezultate të mundshme, duke përfshirë:

Sukses: Nëse mbrojtja juaj është e suksesshme, pretendimi mund të shpallen i pavlefshëm dhe nuk do të merren masa të tjera kundër biznesit tuaj. Akuzat e punonjësit do të vlerësohen si të paarsyeshme ose pa prova të mjaftueshme.

Marrëveshje: Në disa raste, palët mund të zgjedhin të arrijnë marrëveshje për pretendimin e punësimit përmes negociatave ose mediasionit. Ky proces përfshin arritjen e një marrëveshjeje që i plotëson interesat e të dy palëve, duke e shmangur nevojën për procedime ligjore të mëtejshme.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN