Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Ekspertët tanë ofrojnë konsulencë juridike për bizneset në marrjen e lejeve të punës për punonjësit e huaj, duke lehtësuar punësimin e punojësve të aftë ndërkombëtare në Shqipëri.

Pse kanë rëndësi lejet e punës për shoqëritë tregtare?

Lejet e punës janë jetike për kompanitë që kërkojnë të punësojnë punojës të huaj. Duke marrë lejen e nevojshme të punës, ju mund të krijoni një grup profesionistësh të aftë, duke nxitur në këtë mënyrë inovacionin dhe duke zgjeruar operacionet tuaja tregtare në shkallë globale.

Shërbimet tona

Vlerësimi i kategorisë së lejes së punës: Ne ofrojmë konsulencë të personalizuar për të vlerësuar nevojat specifike të stafit të kompanisë suaj dhe për të përcaktuar kategorinë e duhur të lejes së punës për punonjësit tuaj të ardhshëm.

Mbështetje gjithëpërfshirëse mbi aplikimin për leje pune: Ekipi ynë ju udhëzon gjatë gjithë procesit të aplikimit për leje pune, nga mbledhja e dokumentacionit të kërkuar deri te plotësimi i formularëve të nevojshëm.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 6969 37763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Kërkesat për marrjen e lejes së punës në Shqipëri varen nga lloji i punësimit dhe kategoria specifike e vizave. Në përgjithësi, kompanite duhet të demonstrojnë një nevojë të vërtetë për punësimin e punonjësve të huaj, të sigurojnë një kontratë pune të vlefshme dhe të respektojnë kufijtë e kuotave të vendosura nga autoritetet shqiptare.

Po, ne mund të ndihmojmë në marrjen e lejeve të punës për periudha afatshkurtra. Pavarësisht nëse kompania juaj kërkon profesionistë për një projekt ose program trajnimi specifik, ne sigurojme që aplikimi të kryhet me saktësi dhe në përputhje me ligjet në fuqi.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.