Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Në Oracle Solicitors, ne kuptojmë se borxhet e paguara mund të kenë një ndikim të konsiderueshëm në fluksin e parasë në kompaninë tuaj. Specialistët tanë kanë përvojë të gjërë për të vepruar shpejt dhe efikas në marrjen e parave të detyruara.

Kontaktoni ne në +355 69 693 7763 ose lëreni mesazhin tuaj për të biseduar dhe për të marrë këshilla rreth mënyrës më të mirë për të rikuperuar borxhin. Ne kuptojmë se secili individ dhe biznes ka kërkesa të ndryshme dhe ofrojmë një shërbim fleksibël dhe efektiv të përshtatur për të përmbushur nevojat tuaja.

Është e rëndësishme të na telefononi që nga fillimi, në mënyrë që të fillojmë procesin duke dërguar një letër nëse ata nuk i shlyejnë borxhin e papaguajtur, ose t’ju këshillojmë të nisni procedurat gjyqësore për të rikuperuar atë që është e detyrueshme.

Ekipi ynë ka përvojë të gjerë në përfaqësimin e klientëve në shumë sektorë, përfshirë ndërtim, rekrutim, menaxhim të pronave dhe financim të aseteve.

Oferta jonë e shërbimeve

Ne ofrojmë një gamë shërbimesh rikuperimi borxhi të përshtatura veçanërisht për të përmbushur nevojat e bizneseve:

Letra e Koleksionit të Borxheve: Ne mund të ju ndihmojmë në krijimin e letra kërkeseve efektive që i përmbushin kërkesat ligjore dhe që komunikojnë qartë borxhin dhe pasojat e mospagesës në Shqipëri. Letrat tona janë projektuar për të nxitur pagesat në kohë dhe për të inkurajuar borxhlinjët që të marrin pretendimin tuaj seriozisht.

Negocimi dhe Rregullimi: Ekspertët tanë ligjorë janë negociatorë të aftë që janë të njohur me praktikat e biznesit dhe mund të angazhohen me borxhlinjët për të eksploruar opsionet e rregullimit. Ne synojmë të arrijmë marrëveshje të favorshme dhe të drejta.

Veprimet Ligjore: Nëse përpjekjet për zgjidhje miqësore rezultojnë të pasuksesshme, ekipi ynë është i gatshëm të ndërmarrë veprimet gjyqësore të përshtatshme. Ne kemi përvojë të gjerë në ndjekjen e rikuperimit të borxheve, duke përfshirë marrjen e vendimeve gjyqësore dhe zbatimin e tyre për të rikuperuar borxhet e papaguara.

Si mund të ndihmojmë

Nëse keni nevojë për ndihmë, ekspertët tanë mund t’ju ofrojnë këshilla në të gjitha fazat e rikuperimit të borxhit dhe t’ju ndihmojnë nëpërmjet gjithë procesit. Ju lutemi telefononi në +355 69 693 7763 ose lëreni mesazhin tuaj me të dhënat tuaja kontaktuese dhe ne do t’ju kthehemi.

Kur kërkon rikuperimin e një borxhi të papaguajtur, ka disa faktorë që duhet të merren në konsideratë:

Dokumentacioni: Sigurohuni që keni dokumentacion të rregullt, si kontrata, fatura, ose marrëveshje, që tregojnë qartë termat e borxhit të detyruar.

Kërkesat ligjore: Të kuptuarit të drejtat dhe obligimet tuaja, si dhe obligimet e borxhlinjës, do t’ju ndihmojë të navigoni në proces më efektivisht.

Komunikimi: Ruajeni një komunikim të qartë dhe profesional me borxhlinjën. Ruajeni të gjitha komunikimet për të mbështetur rastin tuaj nëse bëhet e nevojshme veprimi ligjor i mëtejshëm.

Koha e procesit të rikuperimit të borxhit mund të ndryshojë në varësi të disa faktorëve, duke përfshirë kompleksitetin e çështjes, gatishmërinë e borxhlinjës për bashkëpunim dhe metoda e zgjedhur për rikuperimin e borxhit.

Në disa raste, borxhet mund të rikuperohen relativisht shpejt përmes negociatave ose mediasionit. Megjithatë, nëse kërkohet veprim ligjor, procesi mund të zgjasë më gjatë. Është e rëndësishme të konsultoheni me ekspertë si ne që mund të vlerësojmë situatën tuaj specifike dhe të ofrojmë një kohëzgjatje të parashikuar në bazë të rrethanave.

Rezervoni një telefonatë kthimi

Plotësoni formularin tonë dhe një nga ekspertët tanë do t’ju kontaktojë.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN