Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

E drejta e autorit mbron veprat origjinale krijuese në sektorët e medias dhe telekomunikacionit. Nëse keni nevojë për ndihmë për të siguruar që prona juaj intelektuale të mbrohet, zbatohet dhe fitohet si duhet, atëherë udhëzimet e ekspertëve tanë mund t’ju ofrojnë mbështetjen që ju nevojitet. Juristët tanë ndihmojnë kompaninë tuaj në mbrojtjen e veprave krijuese, menaxhimin e sfidave ne fushen e te drejtes se autorit dhe maksimizimin e vlerës së aseteve tuaja të pronësisë intelektuale.

Shërbimet tona

Vlerësimi paraprak: Avokatët dhe juristët tanë vlerësojnë veprat tuaja krijuese për të përcaktuar kriteret e të drejtave të autorit, këshillojnë për të drejtat e pronësisë dhe rekomandojnë strategji për mbrojtjen e së drejtës së autorit.

Licencimi dhe honoraret: Ne ndihmojmë klientët tanë në strukturimin e marrëveshjeve të licencimit në lidhje me përdorimin e përmbajtjes të mbrojtur nga e drejta e autorit, dhe gjithashtu sigurojmë që klientët tanë të kompensohen për përdorimin e veprave të tyre intelektuale.

Zbatimi dhe mosmarrëveshjet: Avokatët dhe juristët tanë ofrojnë përfaqësim të fortë në mosmarrëveshjet për të drejtat e autorit, duke mbrojtur të drejtat tuaja kundër shkeljes ose duke adresuar pretendimet për përdorim të paautorizuar.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

E drejta e autorit është ajo fushë e së drejtës që rregullon mbrojtjen ligjore për veprat krijuese, ku përfshihen krijimet letrare, artistike dhe muzikore. Mbrojtja e së drejtës së autorit është thelbësore në garantimin e së të drejta ekskluzive për krijuesit e veprave përsa i përket riprodhimit, shpërndarjes dhe monetizimit të veprave të tyre.

Ekspertiza jonë ligjore siguron që veprat tuaja krijuese të regjistrohen në organet kompetente, të hartohen marrëveshjet e licencimit dhe të trajtohen në mënyrë efektive shkeljet e të drejtave të autorit.

Mosmarrëveshjet për të drejtat e autorit mund të përfshijnë pretendime për përdorim të paautorizuar, shkelje, plagjiaturë dhe shpërdorim të përmbajtjes krijuese. Mbështetja ligjore është thelbësore për të zgjidhur konflikte të tilla dhe për të mbrojtur pronën tuaj intelektuale.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN