Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Projektet dhe Stimujt për Energjinë e Rinovueshme

Projektet e energjisë së rinovueshme ofrojnë përfitime mjedisore dhe mundësi financiare. Ekspertiza jonë ligjore siguron që organizata juaj të kuptojë kompleksitetin e projektit, të përfitojë nga stimujt dhe të kontribuojë për një të ardhme më të pastër dhe më të gjelbër.

Shërbimet tona

Strukturimi i projekteve: Avokatët dhe juristët tanë ndihmojnë në strukturimin e projekteve të energjisë së rinovueshme, duke siguruar modele optimale financimi, pajtueshmërinë ligjore dhe zbutjen e rrezikut

Analiza e stimujve: Ne analizojmë stimujt, grantet, përfitimet tatimore dhe subvencionet e disponueshme, duke ndihmuar organizatën tuaj të maksimizojë fitimet financiare duke zbatuar iniciativa të qëndrueshme.

Negocimi i marrëveshjeve: Ne negociojmë marrëveshjet e blerjes së energjisë elektrike (PPA) dhe kontrata të tjera për të lehtësuar projektet e energjisë së rinovueshme dhe për të siguruar burime afatgjata të të ardhurave.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Projektet e energjisë së rinovueshme shfrytëzojnë energjinë nga burime të rinovueshme si dielli, era, hidro dhe biomasa. Ato kontribuojnë në reduktimin e emetimeve të karbonit dhe promovimin e prodhimit të qëndrueshëm të energjisë.

Stimujt mund të përfshijnë tarifa nxitëse, kredi tatimore, grante, subvencione dhe certifikata të energjisë së rinovueshme. Ato synojnë të inkurajojnë adoptimin e teknologjive të energjisë së rinovueshme.

Ekspertiza jonë ligjore siguron që projektet e energjisë së rinovueshme të strukturohen për sukses, stimujt të optimizohen dhe kontratat të negociohen saktë, duke çuar në ekzekutim efikas të projektit dhe përfitime afatgjata.

Rezervoni një telefonatë kthimi

Plotësoni formularin tonë dhe një nga ekspertët tanë do t’ju kontaktojë.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN