Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Transaksionet e Teknologjisë dhe Licencimi

Teknologjia luan një rol kyç në operacionet e telekomunikacionit dhe medias dhe për këtë arsye marrja e këshillave ligjore për të mbuluar transaksionet dhe licencimin është e domosdoshme. Ne ndihmojmë transaksionet teknologjike dhe marrëveshjet e licencimit të klientëve tanë, në mënyrë që ato të strukturohen për të optimizuar inovacionin, mbrojtjen e pronës intelektuale dhe nxitjen e partneriteteve strategjike. Ekspertiza jonë përfshin hartimin e marrëveshjeve teknologjike, marrëveshjeve licencimi dhe maksimizimin e vlerës së aseteve tuaja teknologjike.

Shërbimet tona

Marrëveshjet teknologjike: Avokatët tanë hartojnë, shqyrtojnë dhe negociojnë marrëveshje teknologjike, që mbulojnë zhvillimin e teknologjisë, licencimin, transferimin dhe sipërmarrjet e përbashkëta.

Strategjia e licencimit: Ne ndihmojmë në hartimin e strategjive të licencimit që balancojnë qëllimet komerciale me mbrojtjen e IP-së, duke ju udhëhequr përmes kushteve të licencimit, honorareve dhe pajtueshmërisë.

Mbrojtja e pronësisë intelektuale: Ne ofrojmë këshilla për ruajtjen e të drejtave të pronësisë intelektuale, mbrojtjen e patentave dhe konfidencialitetin e sekretit tregtar në transaksionet e teknologjisë.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Transaksionet teknologjike përfshijnë marrëveshje që lidhen me zhvillimin e teknologjisë, licencimin, transferimin dhe bashkëpunimin. Licencimi ka të bëjë me dhënien ose marrjen e të drejtave për të përdorur asete të veçanta teknologjike.

Konsideratat kryesore përfshijnë fushëveprimin e licencimit, kufizimet e përdorimit, strukturimin e pagesave, klauzolat e përfundimit dhe pronësinë dhe mbrojtjen e pronës intelektuale.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN