Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Zgjidhja e Mosmarrëveshjeve në fushën Prokurimit dhe PPP

Projektet e prokurimit dhe PPP mund të hasin në mosmarrëveshje në lidhje me detyrimet kontraktuale, çështjet e performancës dhe pajtueshmërinë ligjore. Ne ofrojmë këshilla ligjore në zgjidhjen e mosmarrëveshjeve për të siguruar që çështjet të adresohen në mënyrë efikase, duke mbrojtur të drejtat dhe interesat tuaja.

Shërbimet tona

Vlerësimi i mosmarrëveshjeve: Avokatët tanë vlerësojnë natyrën dhe faktet e mosmarrëveshjes, duke ofruar njohuri mbi strategjitë e mundshme për zgjidhje.

Negocimi dhe ndërmjetësimi: Ne ofrojmë shërbime negocimi dhe ndërmjetësimi për të lehtësuar zgjidhjet miqësore dhe për të shmangur proceset gjyqësore të zgjatura.

Perfaqësimi gjyqësor dhe arbitrazhi: Nëse është e nevojshme, ne përfaqësojmë klientët në proceset gjyqësore ose arbitrazhi, duke mbrojtur të drejtat tuaja dhe duke kërkuar rezultate të favorshme.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 6969 37763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Mosmarrëveshjet mund të lindin për çështje të tilla si interpretimi i kontratës, vonesat e performancës, mosmarrëveshjet e pagesave, ndryshimet e fushëveprimit, pajtueshmëria ligjore dhe shkelja e kontratës.

Ekspertiza jonë ligjore siguron që të drejtat e shoqërisë suaj tregtare të mbrohen dhe mosmarrëveshjet të zgjidhen me efikasitet. Ekspertiza jonë ndihmon gjithashtu në vlerësimin e pikave të forta dhe të dobëta të pozicionit tuaj dhe në identifikimin e zgjidhjeve të mundshme.

Metodat alternative të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve ofrojnë zgjidhje më të shpejta dhe me kosto efektive në krahasim me proceset gjyqësore tradicionale. Ato gjithashtu u lejojnë palëve të ruajnë konfidencialitetin.

Rezervoni një takim

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.
Landing Page - Get In Touch - Quick

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.