Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Dokumentat e Eksportit dhe Importit

Dokumentacioni i saktë i eksportit dhe importit është themeli i tregtisë ndërkombëtare, duke lehtësuar zhdoganimin, përpunimin e pagesave dhe pajtueshmërinë ligjore. Duhet të siguroheni që dokumentacioni të përputhet me kërkesat ligjore, duke minimizuar vonesat dhe rreziqet. Ne jemi ekspertë të ligjeve doganore dhe i ndihmojmë klientët në lundrimin e kërkesave komplekse të dokumentacionit për transaksione komerciale ndërkombëtare.

Shërbimet tona

Rishikimi i dokumenteve: Avokatët tanë shqyrtojnë dokumentet e eksportit dhe importit, duke siguruar saktësinë, pajtueshmërinë me ligjet dhe respektimin e detyrimeve kontraktuale.

Respektimi i ligjeve doganore: Ne ofrojmë udhëzime për dokumentacionin doganor, duke siguruar që dërgesat tuaja plotësojnë kërkesat ligjore për zhdoganim.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Dokumentet e eksportit përfshijnë faturat, listat e paketimit, faturat e ngarkesës, certifikatat e origjinës etj. Dokumentet e importit përfshijnë deklaratat doganore, faturat tregtare dhe licencat e importit.

Dokumentacioni jo i plotë ose i pasaktë mund të çojë në vonesa doganore, rritje të kostove, refuzime të dërgesave dhe sanksione ligjore. Dokumentacioni i duhur është jetik për tregtinë ndërkombëtare efikase.

Rezervoni një takim

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.
Landing Page - Get In Touch - Quick

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.