Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

E Drejta e Konkurrencës

Avokatët dhe juristët tanë ju ndihmojnë të kuptoni ligjet e konkurrencës dhe mbrojtjes së konsumatorëve. Ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar organizatën tuaj në ruajtjen e praktikave të drejta të biznesit dhe përputhshmërinë me kuadrin ligjor.

Ligjet e konkurrencës janë krijuar për të nxitur konkurrencën e ndershme, për të parandaluar praktikat monopolistike dhe për të mbrojtur interesat e konsumatorëve. Pajtueshmëria me këto ligje është thelbësore për bizneset që të shmangin sjelljet antikonkurruese, gjobat dhe dëmtimin e reputacionit.

Shërbimet tona

Rishikimi i pajtueshmërisë me ligjet e konkurrencës: Avokatët tanë kryejnë rishikime gjithëpërfshirëse të pajtueshmërisë me ligjet e konkurrencës për të vlerësuar praktikat e organizatës suaj dhe për të identifikuar rreziqet e mundshme. Ne ofrojmë rekomandime për të siguruar përputhjen me ligjet e konkurrencës dhe për t’u mbrojtur nga shkeljet e mundshme.

Miratimi i lejes për bashkimin dhe përthithjen e shoqërive tregtare: Ne ndihmojmë në marrjen e lejes nga Autoriteti i Konkurences për bashkimet, përthithjet, blerjet dhe sipërmarrjet e përbashkëta për të siguruar që transaksione të tilla të mos bien ndesh me ligjet e mbrojtjes së konkurrencës. Firma jonë ofron konsulencë në navigimin e kuadrit ligjor, duke përgatitur dhe depozituar dokumentacionin e nevojshëm për të marrë miratimet e kërkuara.

Çështjet gjyqësore dhe mbrojtja e konkurrencës: Nëse organizata juaj përballet me hetime ose procese gjyqësore, ne ofrojmë përfaqësim të fortë ligjor dhe mbrojtje strategjike.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Shkeljet e së drejtës së konkurrencës mund të rezultojnë në gjoba të konsiderueshme, kosto ligjore dhe dëmtim të reputacionit të organizatës suaj. Në raste të rënda, shkeljet e këtij lloji mund të rezultojnë në faliment të shoqërive tregtare.

Po, disa praktika biznesi mund të ngrenë shqetësime, të tilla si fiksimi i çmimeve, manipulimi i ofertave dhe abuzimi i pozicioneve dominuese në treg. Është thelbësore të siguroheni që praktikat e biznesit tuaj janë në përputhje me ligjet e konkurrencës.

Rezervoni një takim

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ju kontaktojë.
Landing Page - Get In Touch - Quick

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.