Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Regjistrimi i Patentave

Patentat janë asete të vlefshme që mbrojnë shpikjet dhe risitë tuaja nga përdorimi i paautorizuar. Ne mund të ndihmojmë me procesin e regjistrimit të patentave në Drejtorinë e Përgjithshme të Pronësisë Industriale (DPPI), të sigurojmë përputhjen me kërkesat ligjore  dhe të sigurojmë të drejta ekskluzive për krijimet tuaja.

Shërbimet tona

Kërkimi i patentave dhe verifikimi: Avokatët dhe juristët tanë kryejnë kërkime të plota për të vlerësuar risinë e shpikjes suaj dhe për të ofruar njohuri mbi patentat ekzistuese, duke ju ndihmuar të merrni vendime të informuara në lidhje me regjistrimin e patentës.

Procesi i aplikimit të patentave: Ne ju asistojmë në hartimin e saktë dhe gjithëpërfshirës të dokumentacionit në procesin e aplikimit për patentë, duke përshkruar me saktësi detajet teknike të shpikjes suaj dhe duke siguruar mbrojtje të fortë të pronës suaj intelektuale.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Një patentë është një mbrojtje ligjore që u jepet shpikësve, e cila u jep atyre të drejta ekskluzive për shpikjet e tyre për një periudhë të caktuar. Patentat i lejojnë shpikësit të kontrollojnë se si përdoren shpikjet e tyre dhe parandalojnë të tjerët të përdorin, shesin ose importojnë teknologjinë e patentuar.

Po, patentat mund të njihen ndërkombëtarisht. Avokatët  dhe juristët tanë mund t’ju udhëheqin përmes procesit të aplikimit për njohje të patentës ndërkombëtarisht, duke ofruar kështu mbrojtje ndërkombëtare për shpikjen tuaj.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN