Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Suport në përpilimin e procedurave dhe politikave të privatësisë

Në një epokë të transformimit dixhital, shoqëritë tregtare duhet t’u përmbahen ligjeve të rrepta të privatësisë me qëllim mbrojtjen e të dhënave personale. Ne mund t’ju ndihmojmë të krijoni procedura dhe politika gjithëpërfshirëse që sigurojnë pajtueshmërinë me ligjin dhe rrisin besimin tek klientët.

Shërbimet tona

Hartimi i politikave të privatësisë: Avokatët tanë ndihmojnë në hartimin e politikave të qarta dhe gjithëpërfshirëse të privatësisë në lidhje me mbledhjen, përdorimin dhe mbrojtjen e të dhënave personale.

Suport në krijimin e procedurave për mbrojtjen e të dhënave: Ne zhvillojmë procedura të personalizuara dhe të detajuara për mbrojtjen e të dhënave. Avokatët tanë udhëzojnë mbi hapat që shoqëria tregtare duhet të ndërmarrë për të siguruar përpunimin e ligjshëm dhe të sigurt të të dhënave personale.

Auditimet mbi praktikat e mbrojtjes së të dhënave: Ne kryejmë auditime të plota për të vlerësuar praktikat aktuale të mbrojtjes së të dhënave të organizatës suaj, duke identifikuar boshllëqet dhe duke rekomanduar përmirësime për të arritur pajtueshmëri të plotë me ligjin.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Politikat e privatësisë informojnë individët se si të dhënat e tyre personale mblidhen, përpunohen dhe ruhen nga një organizatë. Ato rrisin transparencën dhe besueshmërinë e kompanisë kundrejt klientëve dhe partnerëve.

Mosrespektimi i ligjeve për mbrojtjen e të dhënave mund të çojë në pasoja të rënda, duke përfshirë gjoba, hetime administrative, dëmtimin e reputacionit dhe humbjen e besimit të klientit. Shërbimet tona synojnë të parandalojnë pasoja të tilla duke ju udhëhequr drejt pajtueshmërisë me çdo kërkesë ligjore.

Rezervoni një takim

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.
Landing Page - Get In Touch - Quick

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.