Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

E drejta e tregtare dhe e shoqërive tregtare

Biznesi ka të bëjë me marrjen përsipër të rreziqeve dhe korrjen përfitimeve. Në këtë kontekst, avokatët dhe juristët tanë, të specializuar në të drejtën e shoqërive tregtare mbështesin klientët tanë përgjate gjithë ciklit të operacioneve të biznesit, me qëllim shmangjen e rreziqeve të panevojshme dhe zgjidhjen e problemeve ne mënyre sa më efektive.

Si mund t'ju ndihmojnë avokatët tanë

Avokatet dhe juristët e Oracle Solicitors jane specialistë në ofrimin e zgjidhjeve novatore, efektive dhe praktike duke minimizuar rreziqet e panevojshme. Përvoja jonë prej disa dekadash, na ofron ekspertizën e nevojshme për t’i dhënë klientëve tanë mbështetjen e duhur ligjore për të menaxhuar cdo sfidë, sado komplekse të jetë ajo, me prakticitet dhe efikasitet. Skuadra jonë është e sprovuar në të drejtën e shoqërive tregtare.  Avokatët tanë japin konsulencë juridike për biznese që operojne në shkallë globale.

Gama e shërbimeve të konsulencës ligjore që ne ofrojmë përfshin të drejten e punes, kontratat tregtare, të drejtën e privatësisë, të drejtën e prokurimeve, perfaqësimin përpara gjykatave shqiptare dhe në tribunalet e arbitrazhit etj. Ekspertët tanë kombinojnë aftësitë e zgjeruara juridike, njohjen e praktikës dhe kuptueshmërinë e thellë mbi kërkesat dhe sfidat e biznesit në Shqiperi për të ofruar në këtë menyre një shërbim të standartit më të lartë për klientët tanë.

Ne përkushtohemi plotësisht duke pasur interesin e klientit si prioritet. Pavarësisht sesa të ndërlikuara janë sfidat me të cilat ju përballeni, tek Oracle Solicitors do të gjeni partnerin e duhur, për të arritur qëllimet dhe objektivat e biznesit tuaj.

Shërbimet ligjore për shoqeritë tregtare

Pyetjet e shpeshta

Hartimi i një marrëveshje të aksionerëve mund të jetë shumë kompleks dhe është më mirë të merrni këshillë nga një nga ekspertët tanë. Megjithatë, para se të hartoni një marrëveshje, duhet të mendoni për fushat që janë të rëndësishme për aksionerët. Këto mund të përfshijnë:

 • Dividendat
 • Statusi i punës si drejtor
 • Ndryshimi
 • Mbrojtja e aksionerëve të pakicës
 • Vlerësimi i aksioneve
 • Fuqitë votuese

 

Duhet të hulumtoni gjithashtu fushat që dëshironi që marrëveshja e aksionerëve të mbulojë, si procesi i transferimit ose shitjes së aksioneve.

Kushtet dhe kushtet duhet të bëjnë të qartë:

 • çfarë po shitni
 • çmimi i shitjes
 • kushtet e pagesës
 • kushtet e shitjes
 • përfundimi
 • sigurimi dhe rreziku
 • të drejtat e pronësisë intelektuale
 • përgjegjësitë
 • garancitë
 • mbrojtja e të dhënave
 • të drejtat e konsumatorit

Nëse ju duhet të hartoni një dokument me kushte dhe kushte të shitjes, na kontaktoni sot në +355 69 693 7763.

Mosmarrëveshjet tregtare mund të bëhen të kushtueshme dhe të marrin shumë kohë pa një proces të përshtatshëm për t’i rishikuar dhe vlerësuar.

Së pari, duhet të rishikoni kushtet e marrëveshjes dhe të shihni nëse njëra palë ka shkelur kushtet. Pastaj vlerësoni humbjen dhe përpiquni të negocioni një zgjidhje miqësore.

Para se të ndiqni rrugën ligjore, duhet të ndiqni metoda të përshtatshme të zgjidhjes së mosmarrëveshjeve alternative.

Nëse jeni në një mosmarrëveshje tregtare, atëherë na telefononi sot në +355 69 693 7763.

Të drejtat e pronësisë intelektuale janë të drejtat ligjore për ide ose krijime të mendjes. Ato mund të përfshijnë histori, dizajne, zbulime, softuer dhe shumë më tepër.

Na kontaktoni nëse keni nevojë për këshilla për pronësinë intelektuale.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN