Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Oracle Solicitors Logo
Edit Content

Free consultation

Landing Page - Get In Touch - Callback

Rregullat e Incoterms në Marrëveshjet e Transportit

Incoterms (Termat e Tregtisë Ndërkombëtare) janë mjete thelbësore për qartësimin e të drejtave dhe detyrimeve ndërmjet blerësve dhe shitësve në tregtinë ndërkombëtare. Angazhimi i ekspertizës ligjore siguron që ju të zgjidhni Incoterms e duhur, të reduktoni mosmarrëveshjet dhe të minimizoni rreziqet.

Shërbimet tona

Udhëzime mbi Incoterms: Avokatët dhe juristet tanë ju udhëzojnë në zgjedhjen e Incoterms më të përshtatshme për transaksionet tuaja, duke marrë parasysh faktorë të tillë si mënyra e transportit dhe vendndodhja e dorëzimit.

Qartësia kontraktuale: Ne ndihmojmë në hartimin e marrëveshjeve të transportit që pasqyrojnë me saktësi Incoterms e zgjedhur, duke specifikuar përgjegjësitë, rreziqet dhe detyrimet e secilës palë.

Shmangia e mosmarrëveshjeve: Avokatët dhe juristet tanë ndihmojnë në parandalimin e mosmarrëveshjeve duke siguruar që Incoterms të kuptohen mirë, të zbatohen siç duhet dhe të përputhen me qëllimet tregtare të kompanisë suaj.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Incoterms janë terma kontraktuale të njohur ndërkombëtarisht të formuluara nga Dhoma Ndërkombëtare e Tregtisë (ICC). Ato përcaktojnë përgjegjësitë, rreziqet dhe kostot e blerësve dhe shitësve në tregtinë ndërkombëtare, duke treguar se kur rreziku i humbjes ose dëmtimit kalon nga shitësi tek blerësi.

Incoterms ndikon në kushtet e marrëveshjeve të transportit duke përcaktuar pikat e transferimit, përgjegjësitë për kostot e transportit, sigurimin, zhdoganimin dhe detyrimet e dorëzimit.

Ekspertiza jonë siguron që Incoterms të integrohen me saktësi në marrëveshjet e transportit dhe të parandalohen keqkuptimet ose mosmarrëveshjet që lidhen me përgjegjësinë dhe riskun midis palëve.

Rezervoni një takim

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.
Landing Page - Get In Touch - Quick

Ottieni una consulenza gratuita

Compila il form sottostante per richiedere una consulenza gratuita. Ogni risposta sarà prontamente restituita con una risposta personale e professionale. Le tue informazioni sono completamente sicure e riservate.

Contact Form - Offices

Questo sito è protetto da reCAPTCHA e si applicano le Privacy Policy di Google e i Termini di servizio.