Edit Content

Evropa Veriore

Central Europe

Central Africa

Search
Close this search box.
Kontaktoni

Mbrojtja e të Dhënave dhe Privatësia

Në një epokë të komunikimit dixhital dhe shkëmbimit të informacionit, mbrojtja e të dhënave dhe privatësia janë parësore. Organizata juaj mbledh, përpunon dhe menaxhon të dhënat personale. Ne ndihmojmë me hartimin e politikave dhe procedurave që rrisin besimin tek klientët dhe palët e interesuara. Më tej, ne ju mbështesim në ruajtjen e informacionit personal, në respektimin e ligjeve të privatësisë dhe menaxhimin e problematikave ligjore në lidhje me mbrojtjen e të dhënave.

Shërbimet tona

Respektimi i ligjeve të privatësisë: Avokatët dhe juristet tanë ndihmojnë në krijimin e politikave gjithëpërfshirëse të mbrojtjes së të dhënave, duke siguruar që operacionet tuaja të përputhen me ligjet dhe rregulloret e privatësisë, të tilla si GDPR dhe ligjet lokale për mbrojtjen e të dhënave.

Trajtimi i të dhënave: Ne ofrojmë këshilla për mbledhjen, ruajtjen dhe ndarjen e duhur të të dhënave, duke minimizuar rreziqet që lidhen me shkeljet e të dhënave, aksesin e paautorizuar dhe keqpërdorimin.

Reagimi ndaj incidentëve: Avokatët tanë ofrojnë udhëzime strategjike për reagimin ndaj incidentit të shkeljes së të dhënave, duke ju ndihmuar ne kuptueshmerine e detyrimeve ligjore, njoftimet dhe masat lehtësuese.

Kontakt

Nëse dëshironi të caktoni një takim me një nga ekspertët tanë, atëherë na telefononi në +355 69 693 7763 ose na kontaktoni këtu.

Pyetje të shpeshta

Mbrojtja e të dhënave dhe privatësia i referohen rregulloreve dhe praktikave ligjore që rregullojnë mbledhjen, përpunimin, ruajtjen dhe ndarjen e informacionit personal, duke siguruar që të drejtat e individëve respektohen.

Mosrespektimi i ligjeve për mbrojtjen e të dhënave mund të rezultojë në sanksione financiare, dëmtim të reputacionit, detyrime ligjore dhe humbje të besimit të klientëve. Udhëzimet tona ligjore i minimizojnë këto rreziqe.

Rezervoni një termin

Plotësoni formularin, dhe një nga ekspertët tanë do të ndërveprojë me ju.

Landing Page - Get In Touch - Quick - EN